Små insatser
Gör stor skillnad

SMÅ INSATSER GÖR STOR SKILLNAD

SMÅ INSATSER GÖR STOR SKILLNAD

Miljontals ukrainare har tvingats fly från sina hem och lämna allt de haft och älskat bakom sig, eftersom deras fridfulla liv plötsligt har förstörts av kriget.

Här i Malmö har vi öppnat våra hjärtan för dem som söker fred och trygghet i Sverige. Låt oss gå samman och visa ukrainarna att vi fortsätter att stå tillsammans för dem.

Varje dag hjälper Malmö Helps ukrainare genom att tillhandahålla grundläggande förnödenheter och organisera informations-, kultur- och sociala evenemang för barn och vuxna – för att göra deras dagar lite ljusare och deras liv på en ny plats lite enklare. Läs mer om våra olika aktiviteter här

0 Locations
Suspendisse iaculis a risus
0+ Volunteers
Phasellus ipsum semper
0+ People
Cras rutrum faucibus efficitur

Du kan hjälpa till

Tack vare människor som du kan våra volontärer hjälpa många behövande ukrainare. Hjälp oss genom att köpa varor från listan eller ge en eller flera donationer

Vi löser olika uppgifter och du kan hitta en lämplig roll för dig själv. Oavsett hur mycket tid du kan avsätta – tillsammans kan vi hjälpa många behövande människor.

Vår gemenskap växte till en grupp på över 4 000 personer av olika nationaliteter som alla förenas av en sak – viljan att hjälpa till. Du kan be om stöd i den här gruppen eller erbjuda din hjälp.

EVENEMANG

PROJEKT – TA HAND OM DIG

Care for U är ett kostnadsfritt program för nyanlända ukrainare. ABF, Malmö Helps och andra organisationer runt om i Malmö, Lomma och Trelleborg öppnar sina dörrar för dig. Här kan du delta i kostnadsfria aktiviteter och kurser, lära känna ett samhälle och känna dig som en del av Sverige. Care for U kommer att stödja dina ansträngningar för att få ett jobb och etablera dig i Sverige.